HOMEKUNSTMARKTFOTO'SLINKSCONTACT

Reglement kunstexposities De Zondag van Scheulder

De locaties
Eigenaren van de expositielocaties in Scheulder zijn zeer gastvrij en bereid om de kunstenaars zo goed mogelijk te helpen. Zij vinden het heel prettig om te weten wanneer u komt. U kunt de expositieruimte soms de dag van tevoren al inrichten. Wij vragen u goede afspraken te maken over het gebruik van de toegewezen ruimte, de beveiliging van de kunstwerken en het plaatsen van sokkels en ophangsystemen. Realiseert u zich dat de locatiehouder uw gastheer/gastvrouw is en u de expositieruimte belangeloos ter beschikking stelt. Vandaar dat wij verwachten dat u de locatie achterlaat in dezelfde staat als waarin u deze heeft aangetroffen.

Inrichting expositie
Sokkels en ophangsystemen dient u zélf mee te nemen. Zónder toestemming van de locatiehouder is het niet toegestaan om in de muur te boren of te spijkeren en om spullen/eigendommen van de locatiehouder te verplaatsen of te verwijderen. Dit dient te allen tijde in overleg te gebeuren.

Locatie delen met een andere exposant
Sommige locatiehouders bieden een grote ruimte aan zodat er meerdere kunstenaars kunnen exposeren. De organisatie doet haar uiterste best om kunstenaars zó te selecteren, dat hun werken het beste tot hun recht komen. Wij vertrouwen erop dat u tot een goede en aangename samenwerking met uw mede-exposant komt.

Aansprakelijkheid
De kunstenaar is te allen tijde verantwoordelijk voor beveiliging van zijn/haar kunstwerken. De organisatie, noch de locatiehouder, kan aansprakelijk gesteld worden voor diefstal van of schade aan kunstwerken of eigendommen van de kunstenaar. De exposant blijft altijd verantwoordelijk voor zijn werken.

Verzekering van de werken
Werken die tijdens De Zondag van Scheulder worden geëxposeerd, dienen door de exposant te worden verzekerd.


Bij deelname aan de kunstexposities tijdens De Zondag van Scheulder gaat u akkoord met het bovenstaande reglement

© Copyright De Zondag van Scheulder 2018