HOMEKUNSTMARKTFOTO'SLINKSCONTACT

Kunst

Op de binnenplaatsen van authentieke boerderijen en andere monumentale panden zullen tijdens De Zondag van Scheulder kunstwerken van diverse kunstenaars te bewonderen zijn. De kunstexposities bestaan onder andere uit schilderijen in vele technieken, beelden, keramiek en fotografie.

Inschrijven voor de kunstexposities kan door op de onderstaande knop te klikken.
© Copyright De Zondag van Scheulder 2018

Praktische informatie

Wij vragen een bijdrage van €20,- per expositie. Deze bijdrage dient te worden overgemaakt naar:
IBAN : NL76 RABO 0147 3014 32 
Tenaamstelling : Stichting Gemeenschapshuis Scheulder
Omschrijving : “Kunstexpositie” + naam kunstenaar

Zowel na inschrijving als na ontvangst van de betaling krijgt u een bevestiging per mail. Pas na ontvangst van de betaling is uw inschrijving definitief. Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvangt u nadere informatie ten aanzien van uw locatie. Ook is het dan mogelijk om een afspraak te maken voor het bezichtigen van uw locatie en eventueel overleg met de boerderij-eigenaar.

Iedere deelnemer dient zelf te zorgen voor inrichting van de expositie. Op zondagochtend kunt u tussen 8.00 uur en 9.30 uur terecht voor het inrichten van uw expositie. Alle auto’s dienen de locatie vóór 9.45 uur te verlaten. Vanaf 17.00 uur zijn er weer auto’s op de locaties toegestaan en is het mogelijk om de locatie op te ruimen. Iedere deelnemer is verplicht om zelf het restafval mee terug te nemen.

Bij deelname aan de kunstexposities tijdens De Zondag van Scheulder gaat u akkoord met het reglement.