HOMEKUNSTMARKTFOTO'SLINKSCONTACT

Markt

​In de pittoreske Scheulderdorpsstraat kunt u tijdens De Zondag van Scheulder genieten van onze gezellige snuffelmarkt. Deze snuffelmarkt biedt een zeer gevarieerd aanbod, waaronder sieraden, brocante, decoratie, tweedehands spullen en nog veel meer. 

Reserveer nu alvast een marktkraam door op de onderstaande knop te klikken.
Praktische informatie

Voor marktkraamhouders hebben wij de volgende opties:
> Het huren van een lege standplaats van 4m breed voor €10,-
> Het huren van een marktkraam van 4m breed exclusief afdekzeil voor €20,-
> Het huren van een marktkraam van 4m breed inclusief afdekzeil voor €25,- (waarvan €5,- borg)
De eventuele borg dient samen met het inschrijfgeld te worden overgemaakt naar onderstaande IBAN. Bij het inleveren van het afdekzeil krijgt u de betaalde borg terug.

Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt naar:
IBAN : NL76 RABO 0147 3014 32
Tenaamstelling : Stichting Gemeenschapshuis Scheulder
Omschrijving : “Standplaats” + naam standhouder

Zowel na inschrijving als na ontvangst van de betaling krijgt u een bevestiging per mail. Pas na ontvangst van de betaling is uw inschrijving definitief.

Het inrichten van de markt kan tussen 8.00 uur en 9.30 uur. Bij aankomst dient u zich te melden bij de ingang van Eetcafé ’t Scheulderheukske, waar u uw standplaatsnummer en eventueel uw afdekzeil ontvangt. Iedere deelnemer dient zelf te zorgen voor bevestigingsmateriaal voor het afdekzeil. Alle auto’s dienen de markt vóór 9.45 uur te verlaten. Het is niet toegestaan om een auto en/of aanhanger bij de marktkraam te laten staan. Vanaf 17.00 uur zijn er weer auto’s op de markt toegestaan en is het mogelijk op uw standplaats op te ruimen. Iedere deelnemer is verplicht om zelf het restafval mee terug te nemen.
© Copyright De Zondag van Scheulder 2018